Budgetbeheer

Wij helpen u graag
Soms ontstaan er situaties die er voor zorgen dat u (tijdelijk) geen focus heeft op het op orde houden van uw administratie. Het team van Samen Verder Budgetbeheer staat voor u klaar om te helpen weer inzicht te krijgen in uw administratie en financiële situatie.
Wij zorgen er voor dat uw betalingsachterstanden worden verwerkt, en dat uw rekeningen tijdig worden betaald. Daarnaast nemen wij vanaf het eerste moment de contacten met gerechtsdeurwaarders en andere schuldeisers over, zodat deze stress volledig bij u wordt weg genomen.

U behoud inzicht, wij zorgen voor overzicht
Doordat Samen Verder Budgetbeheer meteen start met het orde op zaken stellen, verzekert u zich van tijdige betaling van uw vaste lasten. Samen met u maken we een overzicht van uw inkomsten, uw vaste uitgaven en uw achterstallige betalingen. Met tips, adviezen en onze ervaring zorgen we er samen met u voor dat u na verloop van tijd uw administratie weer zelf kan beheren. Uiteraard is Samen Verder ook voor langere termijn uw partner in Budgetbeheer.

Wij komen graag bij u langs
Wij begrijpen dat het best lastig is om hulp te vragen. Daarom komen wij graag naar u toe, om elkaar in een ontspannen gesprek te leren kennen. Als we samen een goed gevoel hebben over een samenwerking, gaat Samen Verder Budgetbeheer meteen over tot actie. In een volgend gesprek stellen we samen met u een budgetplan op en gaan we aan de slag.

Contact
Samen Verder Budgetbeheer is uw partner als het gaat om inzicht in en overzicht van uw financiële situatie.
Voor meer informatie of een afspraak belt u met 06-41184575 of mailt u naar info@samenverder-bewindvoering.nl